Filosofie

Welkom bij tandartspraktijk Eviedent. U kan bij ons terecht voor kwaliteitsvolle tandverzorging in een strikt hygiënisch kader.

We streven bij onze patiënten een goede mondhygiëne na. Daarom ligt bij ons in de eerste plaats de nadruk op preventie. We pleiten voor regelmatige preventieve controle, waarbij we zorgen voor een grondige gebitscontrole, professionele reiniging en advies rond mondhygiëne en voeding.

We nemen steeds voldoende tijd om naar uw vragen, problemen en wensen te luisteren. Zo streven we ernaar om, in samenspraak met de patiënt, een individueel behandelingsplan te creëren, met duurzame oplossingen binnen ieders budgettaire mogelijkheden. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en modernste technieken kunnen we, samen met u, streven naar een gezond, functioneel en mooi gebit.

In de praktijk kan u terecht voor een ruim aanbod aan algemene tandheelkundige behandelingen, evenals voor wortelkanaalbehandelingen of endodontische behandelingen.

Team

Evelien Van Hecke

Tandarts

Evelien studeerde af als Master in de tandheelkunde aan de Universiteit Gent. Nadien vervolledigde ze haar postgraduaat algemene tandheelkunde.

De jaren hierop volgend werd verdere praktijkervaring opgebouwd in verschillende groepspraktijken in Sint-Amandsberg, Gent en Oordegem. Door de steun van ervaren en vakkundige collega’s werd hier de basis gelegd voor een goede kennis van het ruime aanbod aan tandheelkundige behandelingen.

Evelien volgde na haar opleiding nog een postgraduaat Endodontologie aan de Vrije Universiteit Brussel, waar ze momenteel nog steeds deeltijds actief is als assistente bij de studentenbegeleiding.